Til Domeas leverandører

Login

Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo og Fruehøjgaard anvender elektronisk fakturering

Nemportal flyttes i løbet af sommeren 2023 til en mere tidssvarende og moderne platform. Når din konto er flyttet vil du ved login få besked om dette, og blive automatisk overført til den nye portal. Her vil du blive bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Fremadrettet er det den nye portal du skal anvende for at sende elektroniske forretningsdokumenter (faktura, kreditnota osv.). Alle dine tidligere afsendte meddelelser, dine modtagere og stamdata vil selvfølgelig blive overført automatisk til det nye system.

Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo og Fruehøjgaard modtager kun elektroniske fakturaer. Det betyder, at du som leverandør til Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo og Fruehøjgaard skal bruge elektronisk fakturering og dermed sende fakturaer og kreditnotaer til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

Slut med papir og e-mail
Fakturaer, der sendes på papir eller pr. e-mail, vil ikke blive betalt. Disse fakturaer vil i stedet blive returneret og først betalt, når de er modtaget som e-fakturaer.

Sådan indtastes og sendes elektroniske fakturaer
Skal du sende et mindre antal fakturaer til Domea, kan du indtaste og sende dem via denne side. Det er en gratis løsning. Du skal blot tilmelde dig som leverandør til Domea i formularen til højre.
Det kan også være, at du har et økonomisystem, som kan skabe og sende e-fakturaer i det rette format.

Vigtige informationer
Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo og Fruehøjgaard benytter følgende lokationsnumre:
Selskab GLN nummer
Domea.dk 5790001898489
Alfabo 5790002490545
Albo 5790002265266
Søbo 5790002265792
Fruehøjgaard 5790002133596

Købsreference er et krav
Der skal altid angives købsreference på fakturaen. Din kontaktperson hos Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo eller Fruehøjgaard kan oplyse om korrekt købsreference.

Vi har valgt at benytte Nemhandel og VANS som platform for at modtage fakturaer på linje med offentlige institutioner i Danmark. Du kan læse mere om Nemhandel her: http://nemhandel.dk.

Har du spørgsmål vedr. elektronisk fakturering, er du velkommen til at kontakte Domea.dk, Alfabo, Albo, Søbo og Fruehøjgaard på telefon 7664 6469.

Brugernavn
Adgangskode
Glemt din adgangskode? >>

Tilmeld dig Fakturaportalen

Nemportal er blevet flyttet til vores nye portal.
Klik her: https://portal.efacto.dk/domea for at tilmelde dig.