Til Olav de Linde’s samarbejdspartnere

Login

Ejendomsselskabet Olav de Linde overgår til elektronisk fakturering

Nemportal flyttes i løbet af sommeren 2023 til en mere tidssvarende og moderne platform. Når din konto er flyttet vil du ved login få besked om dette, og blive automatisk overført til den nye portal. Her vil du blive bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Fremadrettet er det den nye portal du skal anvende for at sende elektroniske forretningsdokumenter (faktura, kreditnota osv.). Alle dine tidligere afsendte meddelelser, dine modtagere og stamdata vil selvfølgelig blive overført automatisk til det nye system.

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S modtager fra den 1. maj 2019 kun elektroniske fakturaer. Det betyder, at du som leverandør til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til ejendomme i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, skal bruge elektronisk fakturering. Dermed skal alle fakturaer og kreditnotaer sendes til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

Betalingsservice og BS+
Fakturaer, der i forvejen er tilmeldt betalingsservice eller BS+ skal ikke ændres til elektronisk fakturering.

Sådan indtaster og sender du elektroniske fakturaer
Hvis du skal sende et mindre antal fakturaer, kan du gratis indtaste og sende dem til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S via denne side. Du skal blot tilmelde dig som leverandør i formularen til højre. Du opretter dig på samme måde, uanset om du er leverandør til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til en ejendom i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S. Det kan også være, at du i forvejen har et økonomisystem, som kan skabe og sende elektroniske fakturaer i det rette format.

Vigtige informationer og krav
Når du sender fakturaer til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til ejendomme som Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S administrerer, skal de altid sendes til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S’s GLN/EAN-nummer:5790002417917

Derudover er det vigtigt, at du husker:
  • Ejendomsnummer
    Uanset om fakturaen vedrører Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S eller en ejendom i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, så må du ikke sende fakturaen uden at have anført korrekt ejendomsnummer eller sagsnummer. Det får du oplyst af den person, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.

    Ejendomsnummeret skal indtastes i OIOUBL-fakturaen i ordrereference-feltet: Invoice/BuyersOrderID/OrderReference/ID

Vi har på linje med offentlige institutioner i Danmark valgt at benytte løsningen Nemhandel som platform for at modtage e-fakturaer. Du kan læse mere om Nemhandel her: http://nemhandel.dk.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til elektronisk fakturering, er du velkommen til at kontakte os på:
e-faktura@olavdelinde.dk.

Brugernavn
Adgangskode
Glemt din adgangskode? >>

Tilmeld dig Fakturaportalen

Nemportal er blevet flyttet til vores nye portal.
Klik her: https://portal.efacto.dk/olav for at tilmelde dig.